top of page

Har du en SMART Board i klasserommet?

SMART Board kommer med et bredt utvalg av pedagogisk funksjonalitet og verktøy som du kan ta i bruk sammen med elevene dine - helt gratis!

Bli kjent med SMART Board MX 

Bildet viser en SMART Board MX med piler til knappene på skjermen og beskrivelse av hva de ulike knappene fører til
Logoen til SMART Learning Suite

Skap ditt personlige arbeidsområde på SMART Board

Logg inn på SMART Board med din personlige SMART bruker - helt gratis! Lagre digitale tavlefiler på et privat område, hent skylagrede filer på SMART-skjermen og få rask tilgang til dine ofte brukte undervisningsressurser

Personlig område på SMART Board

Digital tavle med ekte multitouch

Jobb med ekte multitouch i den digitale tavlen i SMART Board; skriv med pennen, flytt med fingeren og bruk håndflaten som viskelær. 

Er dere flere som jobber på tavlen samtidig? Med ekte multitouch kan begge skrive, flytte og viske på tavlen uten å måtte ta hensyn til hvilket verktøy den andre bruker!

Skriv

med pennen

Illustrasjon av en hånd som holder en penn og tegner en strek

Flytt

med fingeren

Illustrasjon av en finger som flytter et objekt ved å dra i objektet med fingertuppen

Visk

med håndflaten

Illustrasjon av en hånd som visker ut innhold fra tavlen ved å dra håndflaten langs tavleflaten
Guide_mockup_2.png

Last ned vår guide til pedagogiske løsninger fra SMART

I denne guiden finner du informasjon som hjelper deg i gang med pedagogisk bruk av SMART i undervisningen din. Du vil bli godt kjent med SMART Board og SMART sine pedagogiske programvarer, i tillegg til at du får et innblikk i hvordan du kan

bruke Smartskole.no for å få enda bedre utbytte av teknologien du har tilgjengelig.

Aktive elever og samhandling på tvers av enheter

En SMART Board skal være et læringsverktøy for både elever og lærere. Alt dere produserer i den digitale tavlen, kan derfor deles ut til elevenes enheter slik at elevene kan lytte til tekst med engasjerende leser, spille av video og jobbe med interaktive oppgaver i eget tempo.

Inviter til elevaktivitet!

I SMART sin digitale tavle har du enkel tilgang på pedagogisk verktøy som åpner for elevaktivitet, engasjement og individuell tilpassing

Vis innhold fra tavla

Lytt til tekst

Hent innspill fra elevene

Skriv med tekstpenn

Bedre arbeidsflyt med split screen i SMART Board

Med split screen i SMART Board kan du jobbe i flere apper samtidig på skjermen. SMART sin unike touchteknologi gjør det mulig å skrive og redigere objekter i den digitale tavlen, samtidig som du eller elevene dine navigerer i en annen app på skjermen.

Tæpp kortet og start undervisningsøkten med NFC-innlogging

Få enkel og rask tilgang til ditt private område på SMART Board med NFC-innlogging. Med NFC slipper du å skrive inn lange brukernavn og passord - legg kortet inntil skjermen og bekreft innlogging med din personlige pinkode. SMART har en helt unik teknologi for NFC som gjør det mulig å logge inn på både SMART Board og tilkoblede PC-er. 

SMART Ink - Skriv med digitalt blekk på tilkoblet PC

SMART Ink er en programvare for digitalt blekk som er designet for interaktive skjermer og pedagogisk programvare fra SMART. 

SMART Ink kan brukes til å skrive og tegne med digitalt blekk over andre programmer, filer og nettsider. Blekket fester seg til det aktuelle programvinduet selv om det flyttes eller minimeres. 

Bildet viser to elever som sitter på et gruppebord og jobber på hver sin Chromebook. Elevene løser spillbaserte aktivitetsoppgaver i Lumio by SMART.
Google-logo

Jobber du på en Google-skole med SMART Board?

SMART er designet for å fungere godt sammen med utdanningsløsningene du allerede kjenner fra Google. Bli kjent med mulighetene som åpner seg når du knytter sammen Google med SMART Board og Lumio by SMART.

bottom of page